İSDER 7. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstif makinaları sektörünün yüzde 80’ini temsil eden İSDER- İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği’nin 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Nisan 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Yapılan Genel Kurul Toplantısı sonucunda 2014 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ender AKBAYTOGAN yeniden başkan seçildi.

Türk istif makinaları sektörünün tanıtımını ve gelişmesini amaç edinmiş olan İSDER, sektörü ve üyeleri için değer yaratma gayesiyle ulusal ve uluslararası platformlarda çalışmalar yürütmektedir.

İSDER 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Nisan 2018 tarihinde İstanbul’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Divan Heyeti seçimi ile başladı. Toplantının açılış konuşmasında geride bıraktıkları iki yıllık dönem içerisinde ülkemize hizmet etmenin en büyük sorumlulukları olduğunun bilincinde olarak, Yönetim Kurulu üyeleri ve komitelerinin özverili çalışmaları ile Türkiye ekonomisini güçlendirmek için faaliyetler yürüttüklerinin altını çizen Akbaytogan, konuşmasında ayrıca Türkiye ekonomisini ve sektörün artan ihracatını da değerlendirdi. Akbaytogan, görev süreleri boyunca desteklerini esirgemeyen üyelere, titiz çalışmaları için komite başkanlarına ve özenli çalışmaları için genel sekreterlik çalışanlarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Genel Kurul Toplantısında İSDER’in yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlık görevine 2014 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Ender AKBAYTOGAN yeniden seçilirken, Başkan Vekilliğine ise tekrardan Serkan KARATAŞ seçildi.

Akbaytogan, istif makinaları sektörünün dokunduğu her alandaki değişime liderlik eden ve sektörün gelişmesine odaklı çalışmalar yürüten İSDER’in Yönetim Kurulu Başkanlık görevini bir dönem daha sürdürmekten gurur duyduğunu belirtirken, kendisine güvenerek bu göreve layık gören üyelere teşekkür etti. Yeni çalışma döneminde üyeleri ve sektör için değer yaratan projeleri hayata geçireceklerini, mevcut projelerini ise beslemeye ve büyütmeye devam edeceklerini vurgulayan Akbaytogan, amaçlarının sektörü adım adım hedefledikleri noktaya getirmek olduğunu belirterek, 2018-2019 döneminin tüm üyelere ve sektöre hayırlı olmasını diledi.

İSDER’in 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında oy birliği ile seçilen Yönetim Kurulu ise şu şekildedir:

Ender AKBAYTOGAN– Yönetim Kurulu Başkanı/ HASEL İSTİF MAK. SAN. ve TİC. A.Ş.

Serkan KARATAŞ – Başkan Vekili / Sayman/ ÇUKUROVA İTHALAT VE İHRACAT TÜRK A.Ş.

Serkan ACAR- Başkan Yardımcısı /ACARLAR MAKİNE – ACARLAR DIŞ TİCARET ve MAKİNE SANAYİ A.Ş.

Alparslan KURTMEN– Başkan Yardımcısı/ GÜRALP VİNÇ VE MAKİNE KONSTRÜKSİYON SAN. VE TİC.A. Ş.

Aksel VOLKAN– Yönetim Kurulu Üyesi/ BEŞİK RAF VE DONANIM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ

Nazmi KULAKOĞLU– Yönetim Kurulu Üyesi/ CEYTECH MAKİNA SAN. TİC. A.Ş.

Ediz CALAPOĞLU – Yönetim Kurulu Üyesi/ ÇUKUROVA ZİRAAT ENDÜSTRİ VE TİC. A.Ş.

Arda Atıf DOĞANAY– Yönetim Kurulu Üyesi/ ENKA PAZARLAMA İHRACAT VE İTHALAT A.Ş

Reyhan UĞURLU YÜCEL – Yönetim Kurulu Üyesi /HMF MAKİNA VE SERVİS SAN.VE TİC.A.Ş.

Emre TAŞCI– Yönetim Kurulu Üyesi /JUNGHEINRICH İSTİF MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ergun Şevki DEMİRALP– Yönetim Kurulu Üyesi /MAKLİFTSAN İŞ MAK. SAN. YED. PRÇ. VE SERV. TİC.  LTD. ŞTİ.

Faruk KÖSE– Yönetim Kurulu Üyesi /MASTAŞ MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş.

Levent KIROĞLU– Yönetim Kurulu Üyesi / SANKO MAKİNA PAZ. VE TİC. A.Ş.

Mustafa ÇİPER– Yönetim Kurulu Üyesi /STILL ARSER İŞ MAKİNELERİ SERVİS VE TİCARET A.Ş.

Bülent BELEDA– Yönetim Kurulu Üyesi /TEMSA İŞ MAKİNALARI İMALAT PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş.