LIFT&HANDLING TÜRKİYE-İSDER CEMAT ASYA’DA SEKTÖRÜN NABZINI TUTTU

İSDER (İstif Makinaları ve Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği ) 31 Ekim-3 Kasım tarihlerinde Çin’in Şangay kentinde düzenlenen CeMAT Asia Uluslararası İstifleme, Otomasyon, Taşıma ve Lojistik Fuarı’na katıldı ve hem Çin’den hem de pek çok farklı ulustan ziyaretçiyi standında ağırlayıp Türk istif makinaları sektörünü tanıtma fırsatı elde etti. Fuarın açılış günüyle eş zamanlı olarak sektörün önemli kurumlarından KHL Group tarafından “Uluslararası Kiralama Konferansı Asya” düzenlendi. İSDER Kiralama Komitesi Başkanı Reyhan Uğurlu Yücel ile İSDER Genel Sekreter Vekili Oğuz Yusuf Yiğit’in katıldığı konferansta Çin ve Japonya’daki kiralama pazarı değerlendirilirken, kiralama stratejileri ve başarılı kiralama firmalarının özellikleri de konferans konuları arasındaydı. İSDER yetkilileri fuar sırasında bir dizi toplantı düzenleyerek hem sektör, hem de dernek ve üyeleri adına önem arz eden işbirlikleri için zemin hazırladı. CITA-Çin Forklift Derneği ile düzenlenen toplantıda Çin’deki forklift pazarının mevcut durumu ve Çin forkliftlerinin dünyadaki yeri değerlendirildi. Toplantıda aynı zamanda CITA ve İSDER arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi yönünde karar alındı. İSDER, MHI – Amerika İstif Makinaları Derneği ile de fuarda bir araya geldi. Toplantının ana gündemi önümüzdeki yıl gerçekleşecek MHI etkinliklerinde İSDER desteğiydi. İSDER ve MHI, Cemat Asia Fuarı’nda kardeş dernek olduklarını da resmen ilan etmiş oldular.

Lift&Handling Türkiye, Kasım- Aralık 2017