Üyelik Başvurusu

İSDER üyelik koşullarını kabul eden, İSDER Etik Değerler Bildirgesi’ni imzalayan; istif makinaları, kaldırma, yükleme, boşaltma, taşıma, depolama ve raf sistemleri, lastik, konveyör, akü, enerji ve güç sistemleri, lojistik ekipman makinaları ve yedek parçaları ve sektörlerinde faaliyet gösteren imalatçı ve distribütör tüzel kişiliğe sahip firmalar derneğe üye olabilirler. Tüzel kişiler dernekte en fazla üç üye ile temsil edilebilirler. Bu üyeler (Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcısı, Genel Koordinatör, Pazarlama ve Satış Müdürü vb.) tüzel kişi ve firma adına karar vermeye yetkili üst düzey görevlerde bulunanlar arasından seçilebilir.

İSDER’e üye olmayı düşünüyorsanız aşağıda yer alan soruların yanıtlarını, isminiz, soyisminiz, şirketteki göreviniz, web siteniz, iletişim bilgilerinizi, ve üyelik isteğinizi içeren bir maili isder@isder.org.tr’ye gönderebilirsiniz.

1. Şirket üretim gerçekleştiriyor mu? Cevap evet ise hangi normlarda üretim gerçekleştiriyorsunuz?
2. Şirket distribütörlük yapıyor mu? Yapıyor ise hangi markaların distribütörlüğünü gerçekleştiriyor?
3. Şirketin yaklaşık cirosu nedir?
4. Şirketin kaç çalışanı vardır?
5. Şirket’in genel merkezi nerededir?
6. Üye Olunan diğer dernek ve federasyonlar var mıdır?
7. Satılan veya üretilen ürünlerin belge veya sertifikaları var mıdır?
8. Satış Sonrası Hizmet yeterliliği belgesine sahip misiniz?
9. Sektörde kaç yıldır bulunuyorsunuz?
10. Varsa, yetkili servislerinizin sayısı ve bölgeleri nelerdir?
Ayrıca, üyelik şartları ve diğer detaylar için 0216 467 09 46 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

İSDER ÜYELİK MÜRACAAT FORMU