CEYTECH MAKİNA SAN. TİC. A.Ş.

İsim Soyisim:NAZMİ KULAKOĞLU
Ünvan Görevi:Genel Müdür
Telefon:+90 322 394 39 00
Faks:
Web Sitesi:http://www.ceylift.com/
AdresHacı Sabancı Organize Bölgesi Celal Bayar Bulvarı No:8 Sarıçam/Adana

CEYTECH MAKİNA SAN. TİC. A.Ş.

1982 yılında Gaziantep’te kurulan Ceylan Group bünyesinde bulundurduğu Ceylan Otomotiv şirketi ile Volvo Kamyon ve İş Makineleri Satış ve Satış Sonrası, Cerenler İthalat ve İhracat ile Dış Ticaret, Ceytech Makine ile İş Makinası Ataşman üretimi alanlarında faaliyet vermektedir.

Üretimdeki hızını yeni ürün ve markalar ile pekiştiren Ceylan Group, 2010 yılı içerisinde Treyler üretimi konusunda yerel bir markayı satın alarak yeniden yapılandırmış ve Ceytreyler Markası ile hizmete sunmuştur. 2011 yılında da yatırımlarına hızla devam eden grubumuz son olarak İstifleme makineleri sektörüne Ceylift markası ile adım atmıştır.

Ceylan Group, yüksek kalite hammadde kullanılarak titizlikle üretilen geniş ürün portföyü ile hızla gelişen teknolojiyi takip ederek benimsediği kalite anlayışı ile hizmet verdiği sektörlerde faklılığını ortaya koymaktadır.

Firma Ürün Gamı: Forklift

Firmanın Bağlı Bulunduğu Komiteler : Forklift Sektör Komitesi , İmalat sektör komitesi , MAKTEK – İş Makinaları Alt Çalışma Grubu , Eğitim Komitesi