EKT AKÜ A.Ş.

Web Sitesi:https://www.ektaku.com/
AdresYeşilbayır Mah. Adnan Menderes Cad. No:38/2 Döşemealtı/ANTALYA

EKT AKÜ A.Ş.

EKT AKÜ ; endüstriyel, mobil ve enerji depolama uygulamaları için uçtan uca lityum-iyon bileşenleri sunan global bir lityum iyon teknolojisi çözüm sağlayıcısıdır.

EKT’ nin Türkiye’ deki yapılanması bölgesel bir üretim, satış ve servis merkezi konumundadır bu prensiple sadece satış değil aynı zamanda da Türkiye’nin Ar-Ge ve teknoloji altyapısını göz önüne alarak yatırımlarını Antalya Organize Sanayi Teknopark bünyesinde 2000 m2’lik Batarya Paketi Üretim tesisi ve Ar-Ge merkezi kurarak pekiştirmiştir. EKT Türkiye üretim tesislerinde üretilen akülerin %50’si, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya bölgelerindeki 17 ülkeye ihraç edilmektedir. Bu yönüyle EKT, farklı ülkelerde bulunan direk iştirakleri ile uluslararası mühendislik ve satış tecrübesi sunmaktadır, lityum akülerin traksiyoner kullanımı alanında uluslararası Ar-Ge, satış ve servis altyapısına sahip tek üreticidir.

EKT bünyesinde üretilmekte olan tüm akülerde en üst sınıf A Sınıfı lityum bileşenleri kullanılır ve tesislerimizde üretilen batarya paketleri, TÜV Rheinland tarafından düzenlenmiş olan – EC Council Directive 2014/30/EU Electromagnetic Compatibility IEC 61000-6-2:2019 / EN 6100-6-4:2007+A1 ve EN 62619:2017 normlarına uygunluk sertifikalarına sahiptir.

EKT olarak misyonumuz, endüstriyel araçlarda, evlerde ve deniz taşıtlarında doğru fiyat politikaları

ile sürdürülebilir enerji depolama çözümleri geliştirmek ve uygulamaya özel tasarım ve üretim ilkesiyle işinizi yeşil enerji ile güçlendirmektir.

Firma Ürün Gamı:

• Forklift ve İstif Ekipmanları için Traksiyoner Lityum Aküler