GÜLMAK İSTİF MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

AdresYeşiloba Mah. 46247 Sk. No: 2/A Seyhan / Adana

GÜLMAK İSTİF MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

Başlangıç Noktası

Gülmak İstif Makinaları San. Ve Tic. Ltd. Şti, 1968 yılında Selim Gül tarafından forklift ve iş makinalarının bakım ve onarım faaliyetlerini sağlamak amacıyla kurulmuştur. 2004 yılında “Wagger Attachments” markası altında, sektörün yerel ve global pazarlarında kaliteli forklift ve telehandler ataşmanları üretimi ile sektördeki güçlü varlığını devam ettirmiştir.

Önce Sistem

Wagger, tüm dünyada kabul gören, müşteri memnuniyeti odaklı, estetik üretim yöntemlerini içeren ve sürekli olarak yüksek kalitede ataşmanlar üreten bir sistem kurarak işe başladı.

Bunu başarmak için Wagger, hem kullanıcılar hem de tedarikçilerle birlikte büyümeyi sağlayacak bir model oluşturdu. Wagger “Gerçek başarı tekrarlanabilir başarıdır” sloganıyla bu felsefesini her zaman destekledi. Distribütörler, Wagger tedarikçileri ve Wagger çalışanları bu felsefenin temelini oluşturan en önemli üç unsur olarak belirlendi.

Tüm bunların yanında Wagger her şeyden önce sistem yaklaşımına olan bağlılığını savunmuştur. Wagger’in kalite, estetik ve müşteri memnuniyeti odaklı sistem yaklaşımına olan bağlılığı; “Balya ataşmanı, Rotatörler, Beyaz Eşya Ataşmanı, Sideshifter, Bobin Ataşmanı ve Çoklu Palet Taşıyıcı” gibi en ünlü ataşmanlarının dikkatlice yaratılmasına olanak sağladı.

Benzersiz Bir Felsefe

Wagger’in kalite tutkusu, bileşenlerin üretim sistemine uyacak şekilde test edilmesi ve ürünlerin mükemmelleştirilmesi anlamına geliyordu. Wagger, geleceğe yönelik vizyonunu tedarikçilerle paylaştı ve onların da sistemin kalite anlayışına bağlılıklarını sağladı. Böylece her zaman kaliteli, estetik, aynı standartta ve müşteri odaklı üretim yapmayı başarmıştır.

Kalite ve verimlilik tutkusundan estetik arayışına kadar, Wagger’in ilham verici girişimleri bugün ve gelecekte Wagger Kültürü’nün ayrılmaz bir parçası olmaya devam edecektir.

Kalitenin Kökeni

Bugün Wagger, Forklift Ataşmanları, Teleskopik Yükleyici Ataşmanları, SSL Ataşmanları ve Backhoe Loader Ataşmanlarının lider üreticisidir ve Türkiye’deki en geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Günümüzde Wagger Attachments, 50’den fazla nitelikli çalışanı, 3 kıtadaki doğrudan distribütörleri ve 25’ten fazla ülkedeki satış faaliyetleri ile Türkiye’deki forklift ataşmanları pazarında lider konumdadır.

Firma Ürün Gamı

• Forklift Ataşmanları