MASTAŞ MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş

Web Sitesi:http://www.mst-tr.com
AdresHürriyet Mahallesi Yakacık D-100 Kuzey Yanyol No:49/1 Kartal/ İSTANBUL

MASTAŞ MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş

Tekstil, İnşaat, Ambalaj, Isıtma-Soğutma Finans Bilgi- İletişim, Enerji, Gıda, Sağlık ve Eğitim sektörlerinde başarıyla hizmet veren Sanko Holding, iş makinaları sektöründe de Sanko Makina Pazarlama ve Tic. A.Ş. ile bu başarısını arttırarak sürdürmektedir.

Sanko İş ve Tarım Makinaları San. ve Tic. A.Ş. deneyimli ve uzman bir kadro ile 1999 yılının Temmuz ayında İstanbul Merkezli olarak kurulmuştur. Distribütörlüğünü yaptığı ürünleri özenle, uzun süren araştırmalar sonucunda dikkatle seçerek pazara sunan Sanko, dünyanın en büyük firmalarından Doosan/Daewoo marka ürünlerin distribütörlüğünü üstlenmiştir. Doosan/Daewoo Ekskavatör, Lastik Tekerlekli Yükleyici ve Forklift ürünlerinin Türkiye’ye getirilmesi ve pazarlaması ile ilgili faaliyetleri devam ettirmekte olup pazardaki yerini sağlamlaştırmayı bu kadar kısa bir döneme sığdırmayı başarmış genç ve güçlü bir kuruluştur.

Bugün Sanko Holding Ekim 2003 tarihinde Beko-Loder üç üreticisinden biri olan Mastaş Tic. A.Ş’ yi bünyesine katarak iş makinası sektöründe üretici konumuna gelmiştir. “Sanko İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş, üretimi Gaziantep’teki 42.000 metrekarelik kapalı alanlı,modern teknoloji ile donatılmış tesislerde gerçekleştirilen MST markalı Bekoloder ve Teleskopik Forklift (Telehandler) Sanko çatısı altında ulusal sanayiimize önemli değer katmaktadır.
MST markalı Bekoloderlerin üretimine ilk olarak 2003 yılında başlanmış,2008 yılında ise teleskopik forklift (Telehandler) üretimine geçilmiştir. MST Telehandler Türkiye’nin ilk ve tek yerli üretimidir. Bugün fabrikamızda üretilen makinalar MST markası ile 30 dan fazla ülkede çalışmaktadır.

MST markası ile adından sıkça söz ettiren Sanko İş ve Tarım Makinaları San. ve Tic. A.Ş, Türkiye genelinde yaygın servis ağı ile hizmet veren üst düzey bakım ve tamir hizmetlerine ilaveten yüksek yedek parça bulunabilirlik oranı ve tam teçhizatlı mobil servis araçları ile müşterilerine sorunsuz ve kaliteli bir hizmet ulaştırmaktadır.”

Firma Ürün Gamı: Forklift

Firmanın Bağlı Bulunduğu Komiteler : Forklift Sektör Komitesi , İmalat sektör komitesi , MAKTEK – İş Makinaları Alt Çalışma Grubu , MAKTEK – T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Makina Teknik Komitesi , Eğitim Komitesi , Kiralama Sektör Komitesi