MAKLİFTSAN İŞ MAK. SAN. YED. PRÇ. VE SERV. TİC. LTD. ŞTİ

AdresCumhuriyet Mh. Yakacık D-100 Kuzey Yanyol No:9 PK: 34876 Kartal/ İstanbul

MAKLİFTSAN İŞ MAK. SAN. YED. PRÇ. VE SERV. TİC. LTD. ŞTİ

MAKLİFTSAN İŞ MAKİNELERİ olarak;

Türkiye`de iş makinaları sektöründe 1991 yılından itibaren deneyim ve birikimi ile hızla ilerleyen Makliftsan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan stratejisi ile dinamik satış kadrosunun yanısıra, dünyanın en büyük markalarından oluşan 1200 aracın üstünde forklift kiralama filosuna sahiptir.

20`i aşkın hizmet aracının, 80 dan fazla olan profesyonel, dinamik satış kadrosu, tam donanımlı profesyonel teknik ekibi ve mühendis kadrosunun yanısıra bayileri ile, 3000`i aşkın müşteri portföyünün her türlü ihtiyacına hızlı şekilde cevap veren Makliftsan, sektöründe sayılı markalar arasında olmanın haklı gururunu taşıyor.

Ülkemizde;

• Sıfır forklift satış      • Yedek parça, ve Ekipmanları
• İkinci el satış           • Satış sonrası hizmetler, Servis, Bakım
• Forklift kiralama       • Resmi uygunluk belge verme yetkisi
Hizmetlerinin tümünü birden, aynı anda sunabilen sektöründeki tek firma Makliftsan, İstanbul-Kartal`da 9000 m² açık ve 1600 m² kapalı alana konuşlanmış merkezinde idari, teknik, yedek parça, lojistik ve satış sonrası hizmet birimlerinin yanısıra, bölgelere yayılmış kendi servisleri ile müşterilerine hızlı ve yetkin çözümler sunmaktadır.

1991 yılında inşaat ve yol makinalarına yedek parça tedariki ile iş hayatına başlayıp, 1995 yılı itibariyle, forklift makinaları yedek parça, servis bakım, onarım ve kiralama hizmetlerini müşterilerine sunmaya başlayan Makliftsan, yetkin hizmet anlayışını İSO 2008:9001, TÜV kalite standartları ile sunmaktadır.

Firma Ürün Gamı: Forklift

Firmanın Bağlı Bulunduğu Komiteler : Vinç sektör komitesi , Forklift Sektör Komitesi , Platform Sektör Komitesi , Kiralama Sektör Komitesi