TEKNİKA TİC. A.Ş.

Web Sitesi: http://www.clark.com.tr
Adres Bankalar Cad. No:23 Karaköy / İSTANBUL

TEKNİKA TİC. A.Ş.

Clark 1917 yılında forklifti icat eden firmadır. Uzun yıllar boyunca artan deneyimi ile milyonlarca forklift üretmiş ve konusunda dünya çapında seçkin bir yere sahip olmuştur.

Amerikan markası olan Clark forkliftleri, yüksek üretim kalitesi ve yenilikçi teknolojisi ile orta ve uzun vadeli kullanımda (ilk yatırım/bakım ve yakıt giderleri göz önüne alındığında) rakiplerden çok daha ekonomiktir. Sağlam yapısından dolayı 2. el değeri her zaman yüksek olmaktadır.

Türkiye’nin en eski firması olan BURLA MAKİNA’nın bir kuruluşu olan şirketimiz TEKNİKA, 70 seneden beri tek resmi temsilci olarak Clark forkliftlerinin satışını ve servisini başarıyla sağlamaktadır.

Teknika; organize, etkin ve Türkiye genelinde yaygın servis olanakları, zengin yedek parça stokları, ve senelerin deneyimi ile müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırmaktadır. Ayrıca uzman satış kadrosu ve devamlı stok makinaları ile satın alma taleplerine en doğru ve hızlı şekilde cevap verebilmektedir.

Satışını yaptığımız Clark ürünleri; elektrikli forklift, dizel forklift, akülü forklift, lpg li forklift, transpalet, golf arabası, forklift ataşmanı.

Firma Ürün Gamı: Teleskopik Taşıyıcı , Forklift

Firmanın Bağlı Bulunduğu Komiteler : Forklift Sektör Komitesi