TEMSA İŞ MAKİNALARI İMALAT PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş

Telefon: +90 216 544 58 01
Faks: +90 216 340 77 40
Web Sitesi: http://www.temsaismakinalari.com
Adres Kısıklı Cad. Şehit Teğmen İsmail Moral Sok. 2/1 34662 Altunizade / İSTANBUL

TEMSA İŞ MAKİNALARI İMALAT PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş

İş Makinaları sektöründe 30 yıldır KOMATSU marka İş Makinaları ve Forkliftleri distribütörlüğü hizmeti veren TEMSA GLOBAL A.Ş., 1968 yılında Adana’da kurulmuştur.

TEMSA GLOBAL hizmet ettiği sektörler ve müşteri ihtiyaçlarındaki değişime paralel bir değişim göstererek KOMATSU iş makinaları stratejisini yenilemiş ve 2003 yılı itibarıyla satış ve satış sonrası teşkilatlanma yeniden yapılandırmıştır. Bu yapılanma ile tüm satış ve servis teşkilatının etkinliği artmış ve tamamen yenilenmiş iş makinalarını Türkiye pazarına başarıyla sunmuştur. Türkiye’de Komatsu markalı ürün sayısı 20.000 adetin üzerindedir. Bu yüksek ürün parkı Satış sonrası hizmetlerde (Yedek Parça ve Servis) büyük avantaj sağlamaktadır.

TEMSA GLOBAL’in 30 yıldır Türkiye de başarıyla temsil ettiği KOMATSU, Japonya’da 108, Amerika’da 37, Avrupa ve Ortadoğu’da 14 ve Asya’da 15 firmadan oluşan dev bir Japon firmasıdır. İş ve Maden Makinaları alanında en geniş ürün yelpazesine sahip olan KOMATSU, dünya çapında pazar payı sıralamasında ilk sıralardadır. Paletli ve lastikli ekskavatör, lastikli yükleyici, dozer, greyder, kaya kamyonu, lastikli dozer, kaya kamyonları, yıkım makinaları, mobil vinç, forklift, jeneratör, yol ve asfalt ekipmanları, dizel motor, mobil kırıcılar, bekoloder ve yer altı makinaları KOMATSU’nun ürün yelpazesinin sadece bir kısmını oluşturmaktadır.

KOMATSU kurulduğu 1921 yılından bu yana gerek ürün geliştirmeye ve gerekse üretim teknolojisine yaptığı yatırımlarla dünyada en çok tercih edilen iş makinalarını üretmektedir. KOMATSU’nun sadece son 7 yıl içinde sattığı makine adeti 350.000’i aşmıştır. KOMATSU iş makinalarının sahip olduğu yüksek dayanıklılık, verim, yakıt ekonomisi ve konfor KOMATSU’nun araştırma ve geliştirmeye her sene ayırdığı 500 milyon USD’ye varan bir yatırımın sonucudur.

Firma Ürün Gamı: Forklift, İstif Aracı

Firmanın Bağlı Bulunduğu Komiteler : Forklift Sektör Komitesi , İmalat sektör komitesi , Kiralama Sektör Komitesi , Komponent, Yedek Parça ve Yan Sanayi Sektör Komitesi